آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

آمریکا ۳۷ نهاد چینی و روسی را تحریم می‌کند

آمریکا ۳۷ نهاد چینی و روسی را تحریم می‌کند وزارت بازرگانی آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد، ایالات متحده ۳۷ نهاد چینی و روسی را به لیست سیاه تجاری خود اضافه می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 03
کد خبر: ۱۷۵۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر تئا کندلر، دستیار وزیر خارجه آمریکا روز پنجشنبه (به وقت محلی) در بیانیه‌ای گفت: «هنگامی که ما نهاد‌هایی را شناسایی می‌کنیم که موجب نگرانی امنیت ملی یا سیاست خارجی ایالات متحده می‌شوند، آن‌ها را به فهرست سیاه اضافه می‌کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که می‌توانیم معاملات آن‌ها را بررسی کنیم.»
به گزارش خبرگزاری رویترز، آمریکا جمعه گذشته نیز، تحریم‌های جدیدی علیه ۲۰۰ فرد و نهاد روسیه وضع کرد.
علاوه بر این، وزارت بازرگانی آمریکا محدودیت‌های صادراتی علیه ۹۰ شرکت مرتبط با روسیه از جمله برخی شرکت‌های چینی اعلام کرد.
این وزارتخانه ادعا کرد که این محدودیت‌ها به دلیل کمک به روسیه برای دور زدن تحریم‌ها صورت گرفته است.
بایدن همچنین در دستوری تعرفه بیش از ۱۰۰ نوع از محصولات فلزی با تمرکز بر آلومینیوم، مواد معدنی و محصولات شیمیایی روسیه را افزایش داد.
همچنین کانادا تاکنون تحریم‌های مختلفی علیه روسیه وضع کرده است.
ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه روز دوشنبه گفت که مسکو در حال آماده‌سازی پاسخ مناسب به تحریم‌های آمریکا و کانادا است.
وی افزود: ما در حال آماده‌سازی اقدامات متقابل هستیم. این اقدامات بصورت خلاقانه برای تأثیر بیشتر بر واشنگتن و اوتاوا به کار گرفته خواهند شد.
وی گفت، در شرایطی که غرب به رهبری آمریکا به شدت تهاجمی عمل می‌کند و از هیچ ابزاری برای هدف قرار دادن مسکو روی گردان نیست، روسیه با تکیه بر اصل واکنش متقابل پاسخ خواهد داد.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه خاطرنشان کرد که تحریم‌های آمریکا و کانادا به منظور تضعیف ظرفیت صنعتی و مالی روسیه و "توقف" دسترسی مسکو به اقتصاد جهانی وضع شده است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار